Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 30χρονος γυμναστής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου, που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους μαθητές.

Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον 30χρονο είναι να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και αν μη φύγει από τη χώρα.

Ο 30χρονος, είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία για ασέλγεια κατά συρροή, ενώ φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία σε βάρος του κάνοντας λόγο για «γαργάλημα» και «πειράγματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος επέμεινε πως δεν άγγιξε τα παιδιά ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες των οκτώ γονέων σε βάρος του, που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, φέρεται να τις χαρακτήρισε στημένες καθώς στόχος τους , σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να τον απομακρύνουν από το σχολείο.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, φέρεται να επικαλέστηκε το γεγονός ότι έχει εργαστεί και σε άλλα σχολεία χωρίς ουδέποτε να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν οκτώ καταγγελίες σε βάρος του 30χρονου γυμναστή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει οι μαθητές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις