Breaking news

«Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα»: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον γυμναστή δημοτικού
A

«Χειροπέδες» πέρασε η Ελληνική Αστυνομία σε εκπαιδευτικό δημοτικού σχολείου του Ασπρόπυργου, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικους μαθητές, με τις καταγγελίες εναντίον του να παίρνουν τη μορφή «ντόμινου», καθώς η μία διαδέχεται την επόμενη.

Υπενθυμίζεται πως στον γυμναστή ασκήθηκε ποινική δίωξη λόγω παράβασης του άρθρου «337» για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατ’εξακολούθηση κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πρόκειται να απολογηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αύριο, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία υπάρχουν 8 καταγγελίες σε βάρος του 30χρονου γυμναστή, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν καταθέσει οι μαθητές.

Ο 30χρονος γυμναστής, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, αρνείται την τέλεση οποιαδήποτε αξιόποινης πράξης και δηλώνει πως έχει αναπηρία 67%, λόγω της συνδρόμου Άσπερνγκερ

«Κατέβασε την μπλούζα της 8χρονης κόρης μου»

«Στο μικρό μου παιδί, ηλικίας 8 ετών ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα ενώ η 13χρονη αδερφή της είπε ότι την γαργαλούσε», είπε ο πατέρας που μίλησε στην ΕΡΤ για την υπόθεση του 30χρονου γυμναστή.

Ο πατέρας, που είναι από τους βασικούς καταγγέλλοντες γονείς στο σχολείο του Ασπροπύργου, είπε ότι την ώρα του διαλείμματος ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να καθίσει στα γόνατά του και κατέβασε την μπλούζα της «από πάνω προς τα κάτω για να δει μια γρατζουνιά, που δεν υπήρχε

«Έχω δύο κορίτσια στο σχολείο, το περιστατικό αφορά την 8χρονη, ενώ η 13χρονη κόρη μου μίλησε για γαργάλημα κάτω από το στήθος, χωρίς να αναφερθεί σε γεννητικά όργανα», συνέχισε. Η 13χρονη κόρη του, ωστόσο, φαίνεται να ανέφερε πως ο γυμναστής έλεγε στα παιδιά να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, εάν οι γονείς τους είναι χωρισμένο, γιατί «μπορεί να βάλουν μέσα στις τσάντες τους ναρκωτικά».

«Η ιστορία ξεκίνησε γύρω στις 28 Οκτωβρίου αλλά μεσολαβούσε η παρέλαση κι ενημερώσαμε την περασμένη Δευτέρα τον διευθυντή, ο οποίος το χειρίστηκε νομιμότατα», κατέληξε ο πατέρας των δύο κοριτσιών.

«Ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα»

Παράλληλα, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που φοιτούν στο ίδιο σχολείο, τρία εκ των οποίων έχουν τον εν λόγω γυμναστή, ρώτησε χθες τα παιδιά της αν ισχύουν τα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα και εκείνα της απάντησαν θετικά.

«Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα έπιασα τα παιδιά μου και τα ρώτησα τι ακριβώς γίνεται στην τάξη στη γυμναστική. Οι δύο μου είπαν πως τους γαργαλάει και ο τρίτος μου είπε πως "εμένα με γαργαλάει στην κοιλιά και ήθελε να μου πιάσει τα γεννητικά όργανα κι εγώ δεν τον άφησα"», είπε η γυναίκα.

Η ίδια πάντως, δεν πήγε στην Αστυνομία, αλλά στον Σύλλογο Γονέων και τον διευθυντή του σχολείου, προσθέτοντας πως «στο σχολείο δεν είχαν καταλάβει τίποτα, γιατί τους είχε μέσα στην αίθουσα να κάνουν γυμναστική, δεν έκαναν έξω και τους έβαζε να γαργαλιούνται μεταξύ τους», είπε.

«Μου έκανε παράπονα η κόρη μου…»

Όπως επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης η κα Έλενα, μητέρα ενός κοριτσιού που φοιτά στο εν λόγω σχολείο, η κόρη της της έκανε παράπονα. «Μου είπε ότι δεν κάνει γυμναστική στο σχολείο, και ότι τους βάζει τιμωρία αν δεν κάνουν μία άσκηση σωστά, τους βάζει μέσα στην τάξη να γαργαλιούνται μεταξύ τους, και συμμετέχει και ο ίδιος στο γαργαλητό των παιδιών. Αυτό μου δήλωσε το παιδί και ενημέρωσα και τον διευθυντή» ανέφερε η μητέρα στο Mega.

«Έναν μήνα τώρα έχει γίνει και παρατήρηση από τον διευθυντή, ο οποίος είπε ότι τον βλέπει περίεργο αλλά δεν έκανε τίποτα να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Έβλεπε τι έκανε ο καθηγητής αλλά δεν έκανε τίποτα. Στο δικό μου παιδί δεν ζήτησε κάτι, ούτε ασέλγησε πάνω του, αλλά έχω ακούσει 2 περιστατικά σε ένα παιδί ζήτησε να κάτσει στα πόδια του, και σε ένα άλλο όταν έκατσε στα πόδια του, του τράβηξε τη μπλούζα προς τα κάτω δήθεν για να δει μία γρατζουνιά. Είναι νέος δάσκαλος, πέρσι είχαν δασκάλα» δήλωσε.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις