Breaking news

hospita
A

Κατέρρευσε τμήμα οροφής στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί γιατρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και εξετάστηκε αμέσως από τους θεράποντες γιατρούς, οι οποίοι έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Μάλιστα, προκειμένου να εξεταστεί από ορθοπεδικούς ιατρούς, ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», καθώς το νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.

Όσον αφορά στο τμήμα της στέγης που έπεσε, σύμφωνα με τα όσα είπε στο μέσο η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου πριν από μερικές ημέρες είχαν ολοκληρωθεί εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα και πιθανόν το συμβάν να οφείλεται σε κακοτεχνία της εταιρείας που τις ανέλαβε.

Ήδη από το πρωί, στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της εταιρείας που ανέλαβε το έργο έπειτα από διαγωνισμό, οι οποίοι προέβησαν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν. «Θα ακολουθηθεί κάθε νόμιμη ενέργεια απέναντι στην εταιρεία», ξεκαθάρισε στο μέσο η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου.

Μάλιστα, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω έλεγχος σε όλα τα σημεία στα οποία έγιναν το τελευταίο διάστημα εργασίες επισκευής, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις