Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Αρχίζει αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου η δίκη για το τραγικό τροχαίο έξω από την Ελληνική Βουλή, που τον Μάρτιο του 2021 «στοίχισε» τη ζωή στον 22χρονο Ιάσωνα.

Η αναβολή που πήρε η δίκη τον Νοέμβριο του 2021, άφησε χωρίς δικαίωση την οικογένεια του νεαρού, ο οποίος παρασύρθηκε με την μοτοσυκλέτα του από αστυνομικό οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος Ιάσονας Λαλαούνης έχασε τη ζωή του όταν ο οδηγός της Ντόρας Μπακογιάννη, έστριψε παράνομα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής.

Στις 31 Οκτωβρίου, στο κτίριο 9 θα ξεκινήσει το δικαστήριο για τον Ιάσονα, μετά από δύο αναβολές, με την οικογένεια Λαλαούνη να κάνει έκκληση προς την κοινωνία.

Η αδελφή του, Κατερίνα Λαλαούνη, σε ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καλεί τον κόσμο να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα, έτσι ώστε να γίνει η φωνή του Ιάσονα, ενώ αναλυτική ανακοίνωση για την υπόθεση εξέδωσε και ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία εγκλήματα.

Ανάρτηση 

Η ανάρτησή της έχει ως εξής: 

«Είμαι ή μάλλον ήμουν ο Ιάσονας.

Ελπίζω να είστε εκεί για εμένα την Τρίτη 31/10 στα δικαστήρια (πρ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 9 αίθουσα 4)

Γιατί αυτό το δικαστήριο είναι για εμένα και θα ήθελα να είναι το τελευταίο τέτοιο δικαστήριο.

Να μην υπάρξει άλλος στην δίκη μου θέση, ποτέ ξανά!

Παρακαλώ ελάτε να γίνετε η δίκη μου φωνή, γιατί εγώ δεν θα είμαι εκεί να με υπερασπιστώ.

Τώρα εσείς είστε η δίκη μου φωνή.

Υ.Γ Επειδή αρκετοί μας έχουν στείλει για την ώρα, δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την ακριβής ώρα καθώς τα δικαστήρια λειτουργούν με πινάκια. Δηλαδή, η κάθε δίκη έχει ένα νούμερο και περιμένουμε στην σειρά. Εμείς έχουμε το νούμερο 9. Τα δικαστήρια ξεκινούν στις 9:00 το πρωί. Εμείς θα βρισκόμαστε εκεί από το πρωί».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις