Breaking news

Ασθενοφόρο
A

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της στο μπάνιο του σπιτιού της, στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε δείχνει ως αιτία θανάτου την ηλεκτροπληξία, αλλά για να επιβεβαιωθεί πλήρως το σενάριο αυτό θα ακολουθήσουν και περεταίρω ιστολογικές εξετάσεις.

Πιο αναλυτικά, η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα, πρωί Παρασκευής, έδειξε, εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης.

Ωστόσο, , σύμφωνα με το Voria.gr, το ιατροδικαστικό πόρισμα χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για αυτό θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Η 24χρονη έφερε επίσης μία κάκωση στο αριστερό της χέρι, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις