Breaking news

Μουσείο Μαρία Κάλλας
A

Ελεύθερη είσοδος θα υπάρχει από αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Μουσείο Μαρία Κάλλας.

Σημειώνεται ότι οι πολίτες θα πρέπει να έχουν κάνει απαραίτητη κράτηση μέσω του more.com και επίδειξη του μηδενικού εισιτηρίου στο χώρο του Μουσείου για επικύρωση για να εξασφαλίσουν δωρεάν είσοδο στο μουσείο.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά, από σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας, το πρώτο Μουσείο στον κόσμο για τη θρυλική Ελληνίδα σοπράνο που καθόρισε την όπερα του 20ου αιώνα, που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 44, θα ανοίξει τις πόρτες του αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου.

Ο νέος μουσειακός οργανισμός είναι αφιερωμένος στην καριέρα και την προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, πέρα από τους μύθους που καλλιεργήθηκαν γι’ αυτήν, με στόχο να εμπνεύσει, να ψυχαγωγήσει και να αναδείξει τα στοιχεία της τεχνικής της που την έκαναν μοναδική.

Επίσης, εστιάζει σε μια βιωματική εμπειρία που ωθεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις διαφορετικές πτυχές της καριέρας και της ζωής της. Τα εκθέματα του μουσείου περιλαμβάνουν ξεχωριστά αντικείμενα που ανήκαν στην πολύπλευρη αυτή καλλιτέχνιδα, η οποία με το μεγάλο εύρος, το μοναδικό ηχόχρωμα της φωνής της και τη σκηνική της παρουσία, κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο της όπερας για πάντα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις