Breaking news

astynomia
A

Την Γαλλική κοινωνία έχει σοκάρει η είδηση της υπόθεσης δολοφονίας ενός 10χρονου παιδιού, όπου το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμάτων, μέσα σε μια βαλίτσα.

Σύμφωνα με όλα όσα δείχνει η εξέλιξη της υπόθεσης το παιδί φαίνεται να δολοφονήθηκε από τη μητέρα του.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, η 33χρονη μητέρα του παιδιού έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Ενώ στο σπίτι τους στο Φεριέρ αν Μπρι, βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση του 10χρονου όσο και της μητέρας του έγινε από τον πατέρα. Για τον εντοπισμό των 2 αγνοούμενων διατάχθηκε μια μεγάλη, κοινή επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το νεκρό παιδί, το οποίο έφερε πολλά τραύματα που πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Αναμένεται να γίνει νεκροψία, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος.

Η 33χρονη έφυγε από το σπίτι της χωρίς να πάρει πράγματα μαζί της και κρίνεται πως βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.
Οι γονείς του παιδιού είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου τους, αλλά εξακολουθούσαν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Βίντεο από την υπόθεση δολοφονίας:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις