Breaking news

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ
A

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, που βιάστηκε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί κατέθεσε ενώπιον της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας ένας από τους παρευρισκόμενους στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, που μίλησε στο makthes.gr, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή:

«Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα.

Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει».

«Δεν είδε κάτι περίεργο στο πάρτι»


Παράλληλα, ο ίδιος μάρτυρας έδωσε στοιχεία και για το πάρτι, αλλά και για την ατμόσφαιρα που υπήρχε εκεί, λέγοντας ότι:


«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως τουλάχιστον δύο άλλα άτομα που παρευρίσκονταν στο πάρτι έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία μαζί του προκειμένου να καταθέσουν. 

Τα συγκεκριμένα άτομα - που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη - περιγράφουν με διαφορετικό τρόπο το επίμαχο βράδυ.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως αν κι αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν στο πάρτι ήταν γύρω στα 17 άτομα, τελικά μπορεί να υπήρχαν περισσότεροι, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αργότερα αποχωρούσαν.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις