Breaking news

siggrou
A

Η διαρροή αερίου φαίνεται ότι μέχρι στιγμής είναι το επικρατέστερο σενάριο για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο εξαώροφο κτήριο της λεωφόρου Συγγρού 3 στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 78χρονος, προκαλώντας ζημιές σε κτήρια, σε απόσταση μέχρι 200 μέτρα.

Ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, μένουν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία, όπου έγινε η έκρηξη. Η Λίνα Πρίντζου, με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ανέφερε πως «ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούμε».

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».

Σύμφωνα με το ethnos.gr, έκρηξη σημειώθηκε στον ημιώροφο του κτιρίου, όπου είναι χώρος κατοικίας, ενώ το υπόλοιπο κτήριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατοικείται καθώς ετοιμάζονται διαμερίσματα για μίσθωση. Ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, η οποία τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική και συγκεκριμένα από 18 πυροσβέστες που έφτασαν εκεί με 6 υδροφόρα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Ανάρτηση

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις