Αναζητάτε μία μόνιμη θέση στο ελληνικό δημόσιο και έχετε πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΑΕΙ ή ΤΕΙ; Τότε ο 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ αποτελεί μοναδική ευκαιρία διορισμού για εσάς! Μέσω του διαγωνισμού θα προσληφθούν χιλιάδες νέοι δημόσιοι υπάλληλοι στην δημόσια διοίκηση τα επόμενα χρόνια. Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ.
Ο γραπτός διαγωνισμός θα διεξαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, τον Ιούνιο και οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα βρίσκονται σε δύο ειδικά διαμορφωμένα εξεταστικά κέντρα ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη η ύλη του διαγωνισμού έχει αλλάξει περιλαμβάνει εξετάσεις γνώσεων και δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται, ιδίως, δεξιότητες όπως o επαγωγικός συλλογισμός (θα χορηγηθεί ερωτηματολόγιο μέσω της μεθόδου των προσαρμοστικών τέστ – CAT) καθώς και ένα σύνολο σαφώς ορισμένων και παρατηρήσιμων εργασιακών συμπεριφορών που, βάσει επιστημονικών ερευνών, σχετίζονται με την επιτυχημένη απόδοση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.
Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει μπορείτε τώρα και έως τις 30/4 να πάρετε όλη την ύλη για τον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ μαζί με τεστ εξάσκησης, τεστ προσομοίωσης, βιντεομαθήματα και λύσεις από το goLearn. Το goLearn είχε τις περισσότερες επιτυχίες στον 1ο Διαγωνισμό. Επίσης, ο πρώτος σε βαθμολογία ανάμεσα σε 77.073 εξεταζόμενους προετοιμάστηκε επίσης από το goLearn!
Αποκτήστε εδώ με λίγα κλικ την κορυφαία προετοιμασία και την ύλη από το goLearn
Διοριστείτε τώρα με μία απλή αίτηση
Για να συμμετάσχετε στον μεγαλύτερο γραπτό διαγωνισμό του δημοσίου πρέπει αρχικά να ξεκινήσετε κάνοντας την απαραίτητη ηλεκτρονική αίτηση.
Για την αίτηση είναι απαραίτητο και παράβολο ύψους 25 ευρώ, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι προμηθεύονται από τη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Το παράβολο έχει κωδικό 4470 και μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα το εκδώσετε.
Πού και πώς θα κάνετε σωστά την αίτηση
Το Proson.gr πανελλαδικά αναλαμβάνει πάνω από 8.000 αιτήσεις συμμετοχής στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ!
Οι αιτήσεις ξεκινούν σήμερα και εσείς με την βοήθεια του proson.gr και χωρίς να κάνετε τίποτα μπορείτε να κατοχυρώσετε την θέση σας