Breaking news

Πρόβατα
A

Απίστευτη και όμως αληθινή, είναι η κωμικοτραγική είδηση που έρχεται από τον Αλμυρό Βόλου, αφότου ιδιοκτήτης καλλιεργειών αποκάλυψε, ότι δύο κοπάδια προβάτων κατανάλωσε καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης, με ποσότητα που ξεπερνά τα 300 κιλά.

Μιλώντας στο σταθμό Status FM 107,7, ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας δήλωσε ότι:

«Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα».

Τα πρόβατα κατανάλωσαν μία τεράστια ποσότητα που ξεπερνά τα 300 κιλά και σύμφωνα με τις δηλώσεις του αγρότη, άρχισαν να χοροπηδούν ανεξέλεγκτα ψηλότερα και από κατσίκια.

Ο ίδιος συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: 

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Ωστόσο χάσαμε το 80% της παραγωγής από τις πλημμύρες».

Έπειτα συνέχισε λέγοντας ότι:

«Όσο προσπαθούσαμε να σώσουμε ό, τι μπορούσαμε, ξαφνικά, είδαμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά. Τα καημένα, βρήκαν πρασινάδα να φάνε, για όλη η υπόλοιπη τροφή τους είχε καταστραφεί. Φαίνεται να τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάνε ζάχαρη τα ζώα».

Τέλος έκλεισε λέγοντας «Το βασικό πρόβλημα ήταν πως θα τα κυνηγήσουμε προκειμένου να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά και από κατσίκια και αυτό δεν γίνεται συνήθως, αλλά είναι λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά κάνναβης».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις