Breaking news

Γέφυρα
A

Δεν άντεξε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας, η οποία κατέρρευσε. Η γέφυρα κατασκευάστηκε το 1980, δεν είχε κολώνες και κατέρρευσε σήμερα το πρωί από τα ορμητικά νερά του Πηνειού.

Ο λόγος που δεν θρηνήσαμε θύματα ήταν ότι είχε διακοπεί η κυκλοφορία, αφού η στάθμη των νερών είχε ανέβει επικίνδυνα και είχε καλύψει ένα μέρος της γέφυρας.

Η συγκεκριμένη γέφυρα συνδέει τον Παλαιόπυργο με την Αλεξανδρινή, τα παραλιακά χωριά του Δήμου Τεμπών και τον Στρίντζο και έβγαινε προς τον κεντρικό δρόμο Ομολίου προς το Στόμιο.

Μετά την κατάρρευση της γέφυρας, η πρόσβαση στην περιοχή του Παλαιοπύργου γίνεται μέσω του Πυργετού.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται, με αδιάκοπους ρυθμούς,  οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των καταστροφικών ζημιών από το πέρασμα της θεομηνίας στη Θεσσαλία.

Πρώτο μέλημα η ταφή των χιλιάδων νεκρών ζώων και η απομάκρυνση των σωρών από σκουπίδια στις περιοχές που επλήγησαν, ενώ σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές και κάτοικοι πέριξ της λίμνης Κάρλα, η στάθμη της οποίας έχει ανέβει επικίνδυνα ξεπερνώντας τα 6,5 μέτρα.

Την ίδια ώρα, βυθισμένες στη λάσπη παραμένουν καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες σε χωριά της Καρδίτσας και οι παραποτάμιες περιοχές της Λάρισας θυμίζουν βάλτο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις