Breaking news

Καρδίτσα: Αγνοούνται μητέρα και γιος στη Μεταμόρφωση
A

Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντικρύζει κανείς από τη μανία που χτύπησε η κακοκαιρία Daniel τη Θεσσαλία, όπου το μεγαλύτερο μέρος των νομών έχει κατακλυστεί από τα νερά χειμάρρων και ρεμάτων του Πηνειού. Την ίδια συνεχίζονται οι διασώσεις ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στα χωριά τους και κορυφώνεται η αγωνία για τους αγνοούμενους.

Η στάθμη του νερού παραμένει υψηλή και δυσχεραίνει τις επιχειρήσεις από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική. Μάλιστα, με τον δήμαρχο Παλαμά Καρδίτσας, Γιώργο Σακελλαρίου, υπάρχει μια μητέρα με τον γιο της από τη Μεταμόρφωση, τους οποίους αναζητούν οι συγγενείς τους.

«Έχουμε την πληροφορία ότι δεν έχουν βρεθεί ακόμα και μας έχουν "ενοχλήσει" οι οικείοι τους. Θεωρούνται αγνοούμενοι», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου στο Action 24.

«Μας είπε η ΕΜΑΚ ότι υπάρχουν πτώματα»

Ο εφιάλτης στη Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel δεν έχει τέλος καθώς, μέχρι το πρωί του Σαββάτου (09/09), έχουν ανασυρθεί τουλάχιστον 11 πτώματα, ενώ κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως «η ΕΜΑΚ μάς είπε ότι υπάρχουν νεκροί». Ειδικότερα, Εικόνες αποκάλυψης έχουν καταγραφεί στον Παλαμά Καρδίτσας. Κάτοικος δήλωσε ότι άνδρες της ΕΜΑΚ είπαν ότι υπάρχουν νεκροί, αλλά ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Κατά τις επιχειρήσεις διάσωσης, κάτοικοι στη Μαραθέα Καρδίτσας ανέφεραν ότι είδαν πτώματα να επιπλέουν στους δρόμους, νεκρούς μέσα σε σπίτια και άλλους μέσα σε αυτοκίνητα. «Ήταν τόσο υψηλή η στάθμη του νερού, που αν είχε μείνει κόσμος στο σπίτι του, απλά δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει», εκτίμησε κάτοικος του χωριού και συμπλήρωσε: «Εδώ στο χωριό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πνίγει και δεν έχει πάει κανείς να τους βγάλει, είναι σίγουρο αυτό. Πέρασαν τα παιδιά με τη βάρκα και είδαν πτώματα στο δρόμο».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις