Breaking news

broxh-vroxi-broxi-vroxh-kakokairia-athina.jpg
A

Η κακοκαιρία Daniel έκανε την επέλασή της, σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύσουσα, με σφοδρές καταιγίδες και σοβαρές συσσωρεύσεις υδάτων στην Αττική. 

Υπενθυμίζεται ότι στην ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας ο μετεωρολόγος κ. Δημήτρης Ζιακόπουλος είπε ότι και το βράδυ θα έχουμε στην Αττική βροχές και καταιγίδες. Η ένταση δεν θα είναι μεγάλη αλλά τα λίγα χιλιοστά βροχής θα δημιουργήσουν μικροπροβλήματα στην Αττική.  

Η κακοκαιρία Daniel «ταλανίζει» την Αττική, με τα προβλήματα να πλήττουν έντονα τους δρόμους της πόλης σε Θησείο και Κεραμεικό,  δημιουργώντας «ποτάμια», λόγω της καταρρακτώδους βροχής που ξέσπασε το μεσημέρι.

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων

Κυκλοφοριακά προβλήματα έχει προκαλέσει στην Αθήνα η έντονη βροχόπτωση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από την οδό Πέτρου Ράλλη εως και την οδό Χαμοστέρνας.

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, από το ύψος της εξόδου προς τη λεωφόρο Συγγρού.

Το έκτακτο δελτίου επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ - Ως την Πέμπτη η σφοδρή κακοκαιρία

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, καθώς η κακοκαιρία Daniel που ήδη από τη Δευτέρα προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα, θα συνεχιστεί έως και τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου.

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις