Breaking news

Βροχή στην Αθήνα
A

Προβλήματα προκάλεσε και στην Αττική η ισχυρή βροχόπτωση που έφερε πριν από λίγο η κακοκαιρία Daniel. Πιο συγκεκριμένα, λόγω της συσσώρευσης υδάτων, διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς στο ύψος της συμβολής της με την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Παράλληλα, διακόπηκε και η κυκλοφορία, λόγω συσσώρευσης νερού και στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Προφήτη Ηλία στην Γλυφάδα ρεύμα προς Αθήνα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μποφόρ και κεραυνοί

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η κακοκαιρία που ήδη προκαλεί ιδιαίτερα έντονα φαινόμενα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, θα συνεχιστεί έως αύριο, προκαλώντας πολύ μεγάλα ύψη βροχής.

Για σήμερα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής) και την Αττική κυρίως τα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.
  • κατά τόπους στη δυτική και νότια Κρήτη, τα δυτικά τμήματα των Κυκλάδων και την Ήπειρο.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε γενική επιφυλακή.

Επιπλέον το Πυροσβεστικό Σώμα καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις