Breaking news

attiki_odos
A

Αρκετοί είναι οι εγκλωβισμένοι πολίτες της Αττικής Οδού, οι οποίοι αρνούνται να λάβουν το ποσό της αποζημίωσης των 2.000 ευρώ από την κυβέρνηση. 

Από την άλλη μερικοί έχουν καταφύγει ήδη στην Δικαιοσύνη αποφασίζοντας να κάνουν μηνύσεις για τις αντίξοες συνθήκες τις οποίες έζησαν. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου στο dikastiko.gr ένας καρδιοπαθής άνδρας πρόσφατα χειρουργημένος με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας εγκλωβίστηκε σε ταξί επιστρέφοντας από την εργασία του στο έλεος των χιονοκαταιγίδων ενώ εισήλθαν στην Αττική οδό επί είκοσι τουλάχιστον ώρες.

Να αναφερθεί ότι κινδύνευσε η υγεία και η ζωή του χωρίς νερό, στερούμενος τα φάρμακα του, δίχως θέρμανση και καύσιμα εν μέσω χιονιά χωρίς καμιά βοήθεια από τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο αυτή τη στιγμή έχει απεγκλωβιστεί βρίσκεται στο νοσοκομείο και ο ίδιος και η οικογένεια του « μας έχουν δώσει εντολή όπως καταθέσουμε αγωγή και μήνυση κατά της εταιρείας της αττικής οδού για άσκηση ποινικής δίωξης και την παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων αλλα και για την χρηματική του αποζημίωση » . 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις