Breaking news

ΡΑΝΤΟΥ
A

Χιλιάδες ήταν αυτοί που πέρασαν πολύ δύσκολες  και ατελείωτες ώρες εγκλωβισμένοι στα αμάξια τους στην Αττική Οδό, άλλοι σε άλλους δρόμους της Αττικής, άλλοι στα τρένα.

Εκατοντάδες χιλιάδες  ενώ βρίσκονταν στα σπίτια τους και ενώ θα έπρεπε να αισθάνονται ασφαλείς, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, σε πολλές περιοχές της Αττικής, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται υπό του μηδενός.

Ανάμεσα σε αυτούς και η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Ράντου.

Η ηθοποιός έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ρίχνοντας τα βέλη της, εκτός από την κυβερνητική ανεπάρκεια και αδιαφορία και σε όσους μέρες πριν από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας επευφημούσαν την περίφημη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού.

«Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά», σημείωσε η ηθοποιός.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. 

Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!»,

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις