Breaking news

INTIME NEWS
A

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στους πρόποδες της Πάρνηθας, με τις φλόγες να έχουν φτάσει στον Εθνικό Δρυμό.

Το έργο της Πυροσβεστικής δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, αλλά και τις συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Αρκετά σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες σε Άγιο Ιωάννη Ρώσο και Ντάρδιζα ενώ σε αναμονή για να εγκαταλλείψουν τις οικίες τους είναι οι κάτοικοι των περιοχών (Kαποτά, Λεφάντω) ,στους πρόποδες του βουνού, που έλαβαν μηνύματα από το 112 για να αποχωρήσουν.

Παράλληλα μεγάλη αναζωπύρωση υπήρξε και στην Ιερά Μονή Κλειστών, απ’ όπου χθες ξεκίνησε η αρχική εστία που καίει για δεύτερη μέρα την Πάρνηθα απειλώντας τον Εθνικό Δρυμό. Λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης και των ισχυρών ανέμων που έστειλαν τις φλόγες προς το Πανόραμα Αχαρνών και την περιοχή της Αμυγδαλέζας, λίγο μετά τις 12:25 αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση της δομής της Αμυγδαλέζας, που βρίσκεται δίπλα στη Σχολή της Αστυνομίας. 

Την ίδια ώρα, αγνοείται 77χρονος στη Χασιά, ενώ συγγενείς του τον αναζητούν από χθες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει σημεία ζωής, σύμφωνα με πληροφορίες. Συγγενής του 77χρονου κάνει έκκληση για όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές, όπως μετέδωσε το Open.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις