Breaking news

Δολοφονία 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ
A

Αφέθηκε ελεύθερος ο Έλληνας οπαδός που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στα  αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που «στοίχισαν» τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή

Για την επιβολή ή μη των περιοριστικών όρων σε βάρος του εν λόγω οπαδού διαφώνησαν η εισαγγελέας και η ανακρίτρια, με την εισαγγελία να τάσσεται υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους και την ανακρίτρια να τάσσεται υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι ελεύθερος από σήμερα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως βρισκόταν στην Κεφαλλονιά. Προσκόμισε μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.), για να στηρίξει τον ισχυρισμό του πως από τις 2 έως τις 8 Αυγούστου, βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει δε πως έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί. Ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε από βίντεο που κατεγράφει την επίθεση αλλά και αναρτήσεις που τον στοχοποιούν για εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις