Breaking news

INTIME NEWS
A

Την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο Έλληνας οπαδός που συνελήφθη προχθές, Παρασκευή, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στα  αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που «στοίχισαν» τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Αρχές που έχουν εξετάσει το μαγνητοσκοπημένο υλικό θεωρούν πως ο 43χρονος μαζί με άλλους Έλληνες, είχαν οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν.

Οι κατηγορίες σε βάρος του οπαδού είναι μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία.

Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Μέχρι την απολογία του, θα παραμείνει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ,  ενώ αμέσως μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι ο οπαδός, που αναζητούνταν από τις Αρχές, εντοπίσθηκε στην περιοχή του Γκύζη, όπου και συνελήφθη χθες, Παρασκευή, μετά από ένταλμα σε βάρος του. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις