Breaking news

skai
A

Απίστευτη είναι η ταλαιπωρία που βιώνουν το τελευταίο 24ωρο οι οδηγοί που χτες το πρωί σκέφτηκαν να διασχίσουν τον «ασφαλέστερο» για κάποιους δρόμο της πόλης, την Αττική Οδό.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πρωτεύουσα και η Αττική Οδός ήταν από τους πρώτους δρόμους που στον οποίο ακινητοποιήθηκαν τα οχήματα χτες το πρωί. Μάλιστα, σήμερα, 24 ώρες μετά, και ενώ δεν έχουν απεγκλωβιστεί ακόμα όλοι οι οδηγοί, παρακολουθούμε την τραγελαφική παράσταση με το μπαλάκι των ευθυνών να πηγαίνει από την Αττική Οδό στην Κυβέρνηση και πάλι πίσω.

Και ενώ οι υπεύθυνοι «παίζουν πινγκ πονγκ» η ταλαιπωρία των πολιτών δεν φαίνεται να έχει τέλος. Και αυτό γιατί, σήμερα το πρωί οι οδηγοί από την Αττική Οδό που είχαν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους έσπευσαν να πάνε στον Προαστιακό της Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός.

Μετά τις ατελείωτες ώρες που πέρασαν μέσα στα αυτοκίνητα τους στην Αττική Οδό, πολύς κόσμος μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, να δημιουργηθεί μεγάλη κοσμοσυρροή στον Προαστιακό, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν θέση σε έναν συρμό για να επιστρέψουν σπίτι τους. 

Δεδομένου, δε, ότι στο αεροδρόμιο το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει είναι ο Προαστιακός, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι καταφεύγουν ακόμα και σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με κόσμο να πηδά στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα.

σκαι
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις