Breaking news

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ
A

Εικόνες ντροπής και καταστάσεις που παρόμοιές τους δεν φανταζόταν κανείς ότι θα ζήσει το 2022 στην Αθήνα εξελίσσονται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική Οδό αλλά και σε άλλους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η νύχτα ήταν ιδιαίτερα μακρά και δύσκολη για τους κατοίκους -κυρίως του Λεκανοπεδίου- χωρίς δυνατότητα να μετακινηθούν -με το κύριο πρόβλημα να εντοπίζεται στην Αττική Οδό όπου οδηγοί και επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 20 ώρες- και σε αρκετές περιπτώσεις χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο πιο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος στην καρδιά της χώρας, τον οποίο οι Ελληνες φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δυο και τρεις φορές, αλλά και με υψηλά διόδια κατά τη λειτουργία του, μετατράπηκε σε λευκή παγίδα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, άρχισαν επιχειρήσεις του στρατού,  με τους στρατιώτες να μοιράζουν κουβέρτες, νερό και πρόχειρη τροφή.

Μέχρι και αυτή την ώρα (6:30 πμ) εκατοντάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, αναμένοντας τον στρατό να ανοίξει το δρόμο.

Εφιάλτης δίχως τέλος για 300 επιβάτες τρένου: Παραμένουν εγκλωβισμένοι επί 16 ώρες στην Οινόη

Εφιάλτης δίχως τέλος για 300 επιβάτες ενός τρένου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι παραμένουν εγκλωβισμένοι για περισσότερες από 16 ώρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε μια επιβάτης στο OPEN, το τρένο ξεκίνησε στις 14:20 τη Δευτέρα από το Λιανοκλάδι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων από την κακοκαιρία σταμάτησε στην Οινόη.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι εγκλωβισμένοι καθώς δεν έχουν που να πάνε, και πλέον έχουν ξεμείνει χωρίς νερό και χωρίς τίποτα φαγώσιμο.

Εγκλωβίστηκε στη Μεσογείων με τον χειρουργημένο πατέρα της

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε και η κ. Ειρήνη Ξενάκη, για τον Γολγοθά που πέρασε με τον χειρουργημένο πατέρα της, καθώς έμειναν εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων για 12 ώρες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό που συμβαίνει. Ήμασταν 12 ώρες εγκλωβισμένοι στη Μεσογείων. Έφτασα να πάρω στη ΓΑΔΑ τηλέφωνο, και μου είπαν γιατί μας πήρατε και δεν έπρεπε να βγείτε από το σπίτι. Φύγαμε από το νοσοκομείο με τον πατέρα μου που είναι χειρουργημένος εχτές το μεσημέρι, 12 η ώρα. Πήγαμε από κεντρικές αρτηρίες πιστεύοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός θα είναι παρόν. Ο άνθρωπος έμεινε 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, να μας θάβει το χιόνι στη Μεσογείων. Εμείς μένουμε στα Καλύβια» είπε η κ. Ξενάκη.

«Περπατήσαμε στο χιόνι, με άνθρωπο που είχε κάνει και πέρυσι χειρουργείο, για να μπούμε στο μετρό, απελπισμένοι πια. Ήμασταν κοντά στο Νομισματοκοπείο. Το αυτοκίνητό μου το άφησα κάπου στη Μεσογείων. Φύγαμε την ώρα που άρχισε να μας θάβει το χιόνι, πιστέψαμε ότι αυτό θα είναι το νέο Μάτι. Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, μετά από 12 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας μου είναι 65 ετών» πρόσθεσε η ίδια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις