Breaking news

nosokomeio_thess
A

Ακόμη μια περίπτωση ανεμβολίαστης εγκύου με κορονοϊό φαίνεται να απασχολεί την κοινή γνώμη, καθώς η κρίσιμη κατάσταση της χρειάστηκε τη μεταφορά της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Η 41χρονη γυναίκα φαίνεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε στο αναπνευστικό της σύστημα, ενώ διένυε τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. 

Οι γιατροί έσπευσαν να την ξεγεννήσουν με καισαρική τομή προκειμένου να ελαφρυνθεί το ανοσοποιητικό της, ενώ έπειτα προχώρησαν στην διασωλήνωση της λόγω της επιδεινωμένης κατάστασης της. Το νεογέννητο φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση ενώ παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς. 

Ειδικότερα ένας από τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν έκανε ανάρτηση της ακτινογραφίας θώρακος της στο facebook, συνοδευόμενη από το ακόλουθο κείμενο: 

« Ακτινογραφία θώρακα ανεμβολίαστης εγκύου που διασωληνώθηκε χτες και γέννησε πολύ πρόωρα λόγω της βαρύτητας της κατάστασης της. Μόνο ο μισός από τον κάθε πνεύμονα της λειτουργεί», έγραψε αρχικά στην ανάρτηση του και συνέχισε: «Άγνωστη η πρόγνωση της μητέρας. Και ένα νεογνό που θα μπορούσε να γεννηθεί στην ώρα του, τελειόμηνο, και να αποφύγει όλους τους κινδύνους της προωρότητας. Αυτό που γράφεται σε ανάλογες περιπτώσεις, ότι δηλαδή το μωρό σώθηκε, είναι τελείως ανακριβές. Μήνες εντατικής νοσηλείας για να επιβιώσει και μόνο! Και με νευροεξέλιξη απρόβλεπτη σε μεγάλο βαθμό! ΚΡΙΜΑ, ΚΡΙΜΑ!Τα σχόλια είναι περιττά! ».

aktinografia_thwrakos

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν επιθυμούσε να εμβολιαστεί διότι φοβόταν μήπως θέσει σε κίνδυνο της εγκυμοσύνη της. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις