Breaking news

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δολοφονείται ο 50χρονος μετά από καβγά - Δείτε βίντεο
A

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου αλλοδαπού, μπροστά από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για 45χρονο, συμπατριώτη του θύματος.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, έφτασε το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ομολογώντας την πράξη του και θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών Αρχών.

Κατά πληροφορίες, ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. Παραμένει υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό του εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι 50χρονος έπεσε νεκρός από πυρά άγνωστου χθες, Πέμπτη, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι έξω από βενζινάδικο επί της οδού Σόλωνος, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς μεταξύ δράστη και θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τα δύο άτομα ήταν φίλοι και κάθονταν σε ένα καφενείο όπου είχαν καυγά. Μετά τον τσακωμό τους αποχώρησαν με τα αυτοκίνητά τους, ενώ λίγο αργότερα, βρέθηκαν μαζί στο ίδιο βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Εκεί άρχισαν να τσακώνονται ξανά και τότε ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα. Στη συνέχεια ο δράστης αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σημείο.

Επίσης, δημοσιεύθηκε βίντεο, στο οποίο φαίνεται το θύμα να λογομαχεί με τον οδηγό ενός οχήματος και στη συνέχεια να προσπαθεί να τον χτυπήσει με μία αλυσίδα. Τότε δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει στο οδόστρωμα με τραύμα στον ώμο, ενώ φαίνεται να χτυπήθηκε τουλάχιστον δύο φορές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις