Breaking news

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση η 30χρονη που μαχαίρωσε ο σύντροφός της – Δέχθηκε 14 μαχαιριές
A

Νέα απόπειρα γυναικοκτονίας σημειώνεται για ακόμα μια φορά στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου 36χρονη, μετά από έντονο καβγά με το σύντροφό της κατέληξε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, έχοντας δεχτεί σε σύνολο 14 μαχαιριές.

Το περιστατικό σημειώθηκε το το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, όταν το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε 14 χτυπήματα με μαχαίρι στην άτυχη γυναίκα, η οποία κατάφερε να ξεφύγει μπαίνοντας στην αυλή γειτονικού σπιτιού, έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος, ζητώντας βοήθεια σε έντρομη κατάσταση.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο 35χρονος άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, ενώ προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, μαχαιρώνοντας τον εαυτό του στην κοιλιακή χώρα. Τραυματισμένος, αλλά ελαφρύτερα, νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ η 36χρονη έφερε σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις