Breaking news

survivor
A

Ανήλικη μαθήτρια κατέθεσε μήνυση εις βάρος παίκτη που συμμετέχει στο φετινό  Survivor για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου και ο οποίος έχει απασχολήσει έντονα τα media από την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Το περιστατικό, για το οποίο δέχθηκε τη μήνυση φέρεται να συνέβη στις αρχές του Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες πριν μπει στο αεροπλάνο για την Καραϊβική.

Όπως ισχυρίστηκε η ανήλικη μαθήτρια, επέστρεφε στο σπίτι της μετά από νυχτερινή έξοδο και διέσχιζε την πλατεία, όταν ο γνωστός παίκτης ριάλιτι την τράβηξε από την κουκούλα, την ακινητοποίησε και αρπάζοντάς την από την κουκούλα και τη θώπευσε στους γοφούς. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η 16χρονη, ο παίκτης ριάλιτι δεν δίστασε να της προτείνει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της κάνει μασάζ. Η 16χρονη κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει από τον καταγγελλόμενο, έτρεξε στο σπίτι της και την επόμενη ημέρα μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας με ασελγείς πράξεις.

Το όνομα παίκτη που συμμετέχει στο φετινό «Survivor» βρίσκεται στην Εισαγγελία για αξιολόγηση, μετά την μήνυση που κατέθεσε 16χρονη. 

Η δικηγόρος της 16χρονης είπε το απόγευμα της Τρίτης (18/1) στον ALPHA πως «πρόκειται για ένα περιστατικό που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο θύτης προέβη σε θωπείες στους μηρούς, κοντά στα γεννητικά όργανα της 16χρονης και στους γλουτούς. Της ζήτησε να τον συνοδεύσει στην οικία του. Η παθούσα αρνήθηκε επανειλημμένως και το συμβάν έληξε. Όλα συνέβησαν σε δημόσιο χώρο, πρώτες πρωινές ώρες. Η ανήλικη έτρεξε αμέσως στο σπίτι της και το πρωί διηγήθηκε στους γονείς της το περιστατικό. Κατέφυγε στις Αρχές δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στους θεσμούς, κατήγγειλε αμέσως το συμβάν», σημείωσε η δικηγόρος.


 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις