Breaking news

Χέρι μωρού
A

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο από θερμοπληξία.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, αλλά τελικά αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα

Ο κατηγορούμενος πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9:30 το πρωί - μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 37χρονου, Δημήτρη Λαμπράκη, η μητέρα του άτυχου βρέφους στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, ενώ νωρίτερα είχε κάνει έκκληση να βρεθεί μαζί του στο δικαστικό Μέγαρο Αρτας, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τις Αρχές.

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού

Όπως έγινε γνωστό, για πρώτη φορά η 27χρονη μητέρα, που είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, προαυλίστηκε στο νοσοκομείο μαζί με τους συγγενείς της και ζήτησε να δει τον σύζυγό της. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, το ζευγάρι συναντήθηκε τελικά, έπειτα από ειδική άδεια που δόθηκε καθώς μπορεί να βρίσκονται και οι δύο στο ίδιο νοσοκομείο, αλλά ο 37χρονος είναι κατηγορούμενος και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το τετ α τετ ήταν μικρής διάρκειας, με τη συνάντηση να διαρκεί περίπου 15 λεπτά και τους δύο γονείς να δακρύζουν και να αγκαλιάζονται, μόλις είδε ο ένας τον άλλον.

Το Σάββατο η κηδεία του μωρού

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί το Σάββατο το μεσημέρι στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας. Εκεί θα γίνει η τελετή ταφής του πεντέμισι μηνών βρέφους. Ο ιερέας θα διαβάσει μια ευχή και το όνομα που θα δοθεί στο παιδί θα είναι Λυδία – Ελένη.

Χθες, περαστικοί άφησαν λίγα λουλούδια κι ένα κερί στο σημείο που έσβησε το 5,5 μηνών κοριτσάκι, με το μήνυμα «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις