Breaking news

mwro_vrefos
A

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του τραγικού θανάτου που είχε το 5,5 μηνών βρέφος το οποίο έχασε τη ζωή του, αφότου παρέμεινε στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα την θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου.

Όπως είχε αναφερθεί ο πατέρας του βρέφους το ξέχασε στο αυτοκίνητο για ώρες, ενώ αναμένεται να διεξαχθούν εξετάσεις στο μωρό, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η νεκροψία - νεκροτομή, προκειμένου να φανούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικό σταθμός του Mega, το βρέφος έμεινε για πολλές ώρες  κλειδωμένο στο αυτοκίνητο. Ειδικότερα ο πατέρας κατηγορείται για το κακούργημα της θανατηφόρας έκθεσης του βρέφους, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο δικηγόρος του 37χρονου αποκάλυψε ότι τα πρώτα λόγια που ανέφερε ο ίδιος μετά την τραγωδία ήταν «Να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα σε δηλώσεις του ο δικηγόρος ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας, αλλά και η 27χρονη μητέρα του παιδιού, επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή στο αδικοχαμένο βρέφος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις