Breaking news

sky_express
A

Η αεροπορική εταιρεία Sky express ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει έκπτωση 50% για όλους τους δικαστικούς αντιπροσώπους και ένα συνοδό μέλος, που θα ταξιδέψουν για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις εθνικές βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η περίοδος κράτησης εισιτηρίων εκτείνεται έως την παραμονή των εκλογών, δηλαδή έως τις 20 Μαΐου 2023 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 18 Μαΐου έως τις 23 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας, πατώντας εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και Olympic Air προσφέρει ειδικό ναύλο 41 ευρώ ανά διαδρομή ή 82 ευρώ μετ’ επιστροφής με ΦΠΑ (συν τους φόρους αεροδρομίων και τέλος εξυπηρέτησης 10€) για όλο το εσωτερικό δίκτυό της, για τις αεροπορικές μετακινήσεις των δικαστικών αντιπροσώπων, που θα πραγματοποιηθούν για την άσκηση των καθηκόντων τους κατά τις επικείμενες εθνικής εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα εξυπηρετούνται για τις κρατήσεις και εκδόσεις των εισιτηρίων τους για την άσκηση των καθηκόντων τους αποκλειστικά από τα τηλεφωνικά κέντρα των δυο εταιρειών στους αριθμούς κλήσης 801 11 20 000 και 210 62 61 000 αντίστοιχα, από όπου και θα παρέχονται, εφόσον απαιτείται, περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την εν λόγω διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι μετά την κλήρωση οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα πρέπει να προβούν άμεσα στην κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων, καθώς η διαθεσιμότητα εκ των πραγμάτων δεν είναι εξασφαλισμένη.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική Εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, που περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις