Breaking news

INTIME NEWS
A

Βίντεο - ντοκουμέντο από το δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Δευτέρα στην Καλλιθέα, εξαιτίας του οποίου έχασε τη ζωή του 13χρονο παιδί ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα Τρίτη.

Το εμπλεκόμενο όχημα φαίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και να μην ανακόπτει την πορεία του, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

Την ίδια ώρα, στην αριστερή λωρίδα, δύο αυτοκίνητα είναι σταματημένα στο φανάρι, περιμένοντας να ανάψει ο πράσινος σηματοδότης και να στρίψουν αριστερά προς την οδό Σπάρτης.

Το αμάξι του 32χρονου συνεχίζει ευθεία και σε απόσταση 20 μέτρων από τη διασταύρωση παρασύρει τη 13χρονη η οποία διέσχιζε κάθετα τη λεωφόρο Θησέως.

Οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις, καθώς και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η άτυχη μαθήτρια, προτού την παρασύρει το κίτρινο Smart, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα το 13χρονο παιδί επιχείρησε να περάσει διάβαση, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, επί μία ώρα, υπέκυψε στα τραύματα της.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη 13χρονη υποβλήθηκε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε καθαρό, ενώ σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις