Breaking news

INTIME NEWS
A

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που συνελήφθη για την υπόθεση του δυστυχήματος με το 13χρονο κορίτσι στην Καλλιθέα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες Δευτέρα το 13χρονο παιδί επιχείρησε να περάσει διάβαση, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, και συγκεκριμένα, στον Οίκο Τυφλών στην Καλλιθέα.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, επί μία ώρα, υπέκυψε στα τραύματα της.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τη 13χρονη υποβλήθηκε αλκοτέστ, το οποίο βγήκε καθαρό, ενώ σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα) καθώς και την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Η υπόθεση ανατέθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Για 7 ημέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στο σημείο

Για επτά ολόκληρες μέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα, όπου ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε μια 12χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, επικαλούμενος καταγγελίες περιοίκων.

Ειδικότερα, ο κ. Μαδιάς σημείωσε ότι: «μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος οι κάμερες των καναλιών, εμφανίστηκε συνεργείο που αποκατέστησε τη βλάβη σε μόλις 2 λεπτά, τονίζοντας και τις σχετικές ευθύνες της Πολιτείας».