Breaking news

Τούνη
A

Συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεσή της με τον Μάκη Κατμετζόγλου, μετά την ανακοίνωση που έκανε η ίδια το περασμένο Σάββατο, γνωστοποιώντας ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που «διέρρευσε» το «ροζ» βίντεό της, έδωσε  η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer, σε ένα βίντεο πέντε λεπτών, λέει πως ο επιχειρηματίας την εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση μέθης, ενώ απαντά σε όσους εξακολουθούν να την κατηγορούν, λέγοντας ότι ο λόγος που όλα τα προηγούμενα χρόνια επέλεξε τη σιωπή  και δεν αποκάλυψε το όνομα του Κατμετζόγλου, ήταν ο φόβος, καθώς όσοι είδαν τις φωτογραφίες της, όπου ήταν λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του Range Rover, την χαρακτήρισαν «βίζιτα και πορνοστάρ».

Η ίδια αναφέρεται στην οικονομική επιφάνεια του Κατμετζόγλου και λέει ότι με τα λεφτά του πατέρα του επιχειρεί να εμφανιστεί από θύτης, θύμα.

Η ανάρτησή της:

"Ο Μάκης Κατμετζόγλου με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης, ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου, το οποίο βίντεο ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του προφανώς τραβάει, καθώς κοιτάει στην κάμερα, γελάει, κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει ενώ συνεχίζει την σεξουαλική πράξη.

Τι με κράτησε από το να πω το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια. Ο φόβος ξεκάθαρα, γιατί με την πρώτη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στις οποίες είμαι λιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, η πρώτη αντίδραση που πήρα από το πανελλήνιο ήταν «η β@ζ@τ@ είναι ξαπλωμένη στο Range Rover. Φοβόμουν ότι ο δράστης θα βγει θύμα, όπως και έγινε και με κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πέντε χρόνια υπέφερα σιωπηλά, εγώ η μητέρα μου και άτομα του στενού μου κύκλου που με αγαπημένα ειλικρινά και γνωρίζουν το περιστατικό, γιατί στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ γνωστό ποιος το έχει κάνει και τι έχει συμβεί, αλλά ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γόνος πλούσιας οικογένειας και είχε τη δύναμη. Εγώ ήμουν μια κοπέλα άγνωστη, δεν είχα χρήματα, δεν είχα κάποιον να με υποστηρίξει και δεν ήμουν σε θέση να τον αντιμετωπίσω, τώρα έχω τη δύναμη να το κάνω.

Η αλήθεια πονάει κι εγώ αυτό το πληρώνω. Ο εύκολος στόχος είναι πάντα η Τούνη. Όπως και τώρα"..

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις