Breaking news

Εκδίκαση υπόθεσης Γιώργου Κιμούλη
A

Εκδικάζονται σήμερα 27 Απριλίου οι αγωγές του Γιώργου Κιμούλη, προ τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού, τον Νίκο Ψαρρά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Ο Γ. Κιμούλης μετά τις καταγγελίες εναντίον του, ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, τόσο για ηθική βλάβη, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Ο ίδιος εμφανίστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, μιλώντας στο protothems, αναφερόμενος στο Me Too και λέγοντας ότι «Έχει οδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί και πρόσωπα τα οποία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το κίνημα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «Εκτός ότι είναι στη φύση του ανθρώπου να κάνει ψευδείς καταγγελίες. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το ότι συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που καταγγέλλουν ψευδώς, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί, το κίνημα».

Η Ζέτα Δούκα με τη σειρά της δεν προέβη σε εκτεταμένες δηλώσεις αναφέροντας μόνο ότι «Η αγωγή συζητήθηκε και περιμένουμε την απόφαση».

Παράλληλα ο δικηγόρος του Γ. Κιμούλη ανέφερε ότι «Έχει στην κατοχή του μία φωτογραφία η οποία αποδεικνύει ότι τρείς εβδομάδες αργότερα, στην κοπή της πίτας του θιάσου η κα Δούκα, εμφανίζεται μαζί χαρούμενη. Τα γεγονότα τα οποία ειπώθηκαν ήταν μόνο για να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες χρησιμοποιώντας το κίνημα Me Too, που έβλαψαν τον κ. Κιμούλη, για αυτό και προσφύγαμε στα δικαστήρια».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις