Breaking news

violence
A

Σοκάρει το νέο περιστατικό έμφυλης βίας στην Αργυρούπολη με θύμα 40χρονη, η οποία δίνει μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια ώρα, η κόρη του 45χρονου συντρόφου της γυναίκας κατονομάζει τον πατέρα της στα social media και γράφει χαρακτηριστικά: «Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή».

Συγκεκριμένα, το το νεαρό κορίτσι καταδικάζει απερίφραστα τα όσα έπραξε ο πατέρα της και γράφει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Κάτω από τη φωτογραφία υπάρχει η επισήμανση: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

argyroupoli emfyli via

Το χρονικό

Η 40χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 45χρονο σύντροφό της στην Αργυρούπολη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. 

Εισήχθη σχεδόν αναίσθητη στο νοσοκομείο με πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο, αλλά και στον θώρακα.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 45χρονο, ο οποίος είναι δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε δείξει και στο παρελθόν άγρια κακοποιητική συμπεριφορά, καθώς πριν από έξι χρόνια είχε χτυπήσει άσχημα και είχε μαχαιρώσει μάλιστα την τότε σύντροφό του στο Άργος. Και πάλι είχε διαφύγει της σύλληψης για να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αφότου έδειρε τη σύντροφό του, ειδοποίησε συγγενή της και μετά έγινε καπνός.

Ο δράστης είναι καταζητούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις