Breaking news

INTIME NEWS
A

Επεισόδια ξέσπασαν στο Κολωνάκι, μετά την πορεία των υπαλλήλων στην τοπική αυτοδιοίκηση, που πραγματοποιούν σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου, 24ωρη απεργία.

Ειδικότερα, δυνάμεις της αστυνομίας προκειμένου να εμποδίσουν τους εργαζόμενους, έκαναν χρήση χημικών, με τους δεύτερους να απαντούν με συνθήματα, καταγγέλλοντας την στάση της κυβέρνησης, του αρμόδιου υπουργού και της αστυνομίας που αντί να απαντήσουν στα δίκαια αιτήματά τους, έκαναν χρήση χημικών.

INTIME NEWS
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι των δήμων που απεργούν με βασικά αιτήματα την μονιμοποίηση συμβασιούχων και την ανάκληση διώξεων σε βάρος αιρετών που δεν άσκησαν ένδικα μέσα σε βάρος εργαζομένων.

INTIME NEWS
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επίσης, υπήρξε σήμερα στις 10 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα) και πορεία προς τα Γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8-Αθήνα) και προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

Η πορεία των εργαζομένων στους ΟΤΑ στο υπουργείο Εσωτερικών, από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, αφού έφτασε, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι ο υπουργός είχε φύγει από το υπουργείο, οπότε η πορεία κατευθύνθηκε προς το Κολωνάκι, και ξεκίνησαν τα επεισόδια ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαμαρτυρόμενους.

INTIME NEWS
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις