Breaking news

Δυστύχημα στα Τέμπη
A

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που ήταν υπεύθυνος για τις βάρδιες των σταθμαρχών και τοποθέτησε τον 59χρονο άπειρο σταθμάρχη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, προκαλώντας έτσι το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο επιθεωρητής θα απολογηθεί με απολογητικό υπόμνημα 80 σελίδων, ενώ αναμένεται να αναλύσει τα όσα έγιναν πριν την τραγωδία και θα επιμείνει ότι εκείνο το βράδυ δεν είχε βάλει στη βάρδια μόνο τον 59χρονο σταθμάρχη, που κρατείται, αλλά και άλλους δύο εμπειρότατους συναδέλφους του.

Με αυτόν τον τρόπο θα ισχυριστεί πως το Intercity θα περνούσε την ώρα που ήταν και οι τρεις σταθμάρχες στη βάρδια και πως δεν τον ενημέρωσε κανένας πως υπήρξε πρόβλημα και καθυστέρηση.

Δείτε ακόμη: Τέμπη: «Σώθηκε από θαύμα» - Εξιτήριο για τον 21χρονο πολυτραυματία και εγκαυματία

Ο επιθεωρητής υποστηρίζει πως έβαλε τον σταθμάρχη σε αυτή την βάρδια καθώς είχε όλες τις πιστοποιήσεις για αυτή τη θέση, ενώ, μάλιστα, αναμένεται να διευκρινίσει ότι το πρόγραμμα που βγάζει αυτός είναι μία πρόταση που επικυρώνεται από τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, που σε αυτή την περίπτωση, είναι όρισε ο διευθυντής του ΟΣΕ που σκοτώθηκε τη Δευτέρα σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις