Breaking news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
A

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν έξω από την Βουλή μέλη της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ) για το νομοσχέδιο για το νερό. Επιπρόσθετα στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να κάνουν για τον ίδιο λόγο συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή και τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αμαλίας και στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας απέναντι στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

Πιο συγκεκριμένα, το ΠΑΜΕ  καλεί έξω από τη Βουλή στις 7 το απόγευμα, ενώ σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως: «Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Έξω οι εργολάβοι, κατάργηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νερό και τη διαχείρισή του».

Ακόμα, στην ανακοίνωση του αιτείται: «Φτηνό και ποιοτικό νερό. Άμεση μείωση όλων των τιμολογίων, κυρίως σε ανέργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους.
Καμία διακοπή νερού για χρέη σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες».

Τέλος, αναφέρει πως: «Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, πιο δυναμικά! Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στο νέο μεγάλο συλλαλητήριο τη Δευτέρα 20 Μάρτη στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο που ιδιωτικοποιεί το νερό και στη σύσκεψη Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, Συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μάρτη, στις 7μμ στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ»Αντίστοιχες κινητοποιήσεις γίνονται σήμερα σε όλη την χώρα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις