Breaking news

Καμπανάκι από τους γιατρούς για τα τεστ γρίπης στα φαρμακεία
A

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος προκήρυξε στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καθώς θα συμμετάσχει στην αυριανή απεργία για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Επίσης, ο ΦΣΑ καλεί τους φαρμακοποιούς να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση του Συλλόγου, στις 12 και 30 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Παράλληλα, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη στάση εργασίας, από τις 11 και 30 το πρωί έως και τις 2 και 30 το μεσημέρι, καθώς συμμετέχει στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση.

Η  ενημέρωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Με την συμβολική αυτή κίνηση, οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των νεκρών και ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους συμπολίτες μας ζητώντας να μην συμβεί «ποτέ ξανά» τέτοια τραγωδία. Σας καλούμε σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν αύριο ανοιχτά.

Από τις 11:30 έως τις 14:30 θα είναι ανοιχτά ΜΟΝΟ τα εφημερεύοντα φαρμακεία. Τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο ανοίγουν ξανά μετά τις 14:30».

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σε ανακοίνωση του, υπογραμμίζει πως: «ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού προς τους νεκρούς της τραγωδίας των Τεμπών και τις οικογένειες τους, στηρίζει τις αποφάσεις των τοπικών Φαρμακευτικών Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο εθνικό πένθος, κατά τον τρόπο που αυτοί έχουν επιλέξει, και προτρέπει τους φαρμακοποιούς να συμμετέχουν μαζικά».

Κατά το διάστημα της στάσης θα είναι ανοιχτά μόνο τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις