Breaking news

Εικόνες από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη
A

Συνεχίζονται οι έρευνες της Δικαιοσύνης αναφορικά με τα αίτια, αλλά και τις ευθύνες της τραγωδίας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το πρωί, εν ενεργεία αλλά και συνταξιούχοι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ της Λάρισας περνούν την πόρτα της ανακρίτριας Λάρισας, ώστε να καταθέσουν πληροφορίες και να γίνει συλλογή στοιχείων για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. 

Τραγωδία στα Τέμπη: Μία εβδομάδα μετά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Train «σπάει» τη σιωπή

Παράλληλα, στο χώρο των δικαστηρίων καταφθάνουν και δικηγόροι συγγενών, όπου αναμένεται να λάβουν γνώση της δικογραφίας που έχει ήδη σχηματιστεί και να προχωρήσουν σε παράσταση υποστήριξης κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη: Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή από οικογένεια θύματος - Ζητούν νέο τεστ DNA

Αποσωληνώθηκε ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού

Φανερά συγκινημένος ο πατέρας του 20χρονου νεαρού που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity, έπειτα από τη δήλωσή του πως ο γιος του πλέον αποσωληνώθηκε.

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου πολυτραυματία φαίνεται να βελτιώνεται σταθερά, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα του, ο νεαρός του χαμογέλασε, κάτι που αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο, μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, πατέρας του 20χρονου, μιλώντας στο Action24, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και συγκίνησε, τονίζοντας «Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις