Breaking news

Αθήνα
A

Ανοιξιάτικος θα είναι σήμερα και αύριο ο καιρός, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, για σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου, στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών όμβρων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι τοπικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νότια και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στα δυτικά πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά.

Ο καιρός αύριο, Τετάρτη 8 Μαρτίου

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αύριο, θα υπάρχουν, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα το πρωί στη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 15 με 17 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Πέμπτη

Την Πέμπτη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις