Breaking news

sygkentrosi.png
A

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Αθήνας με σχετική της δημοσίευση προχώρησε σε πανελλήνιο κάλεσμα μαθητών και εκπαιδευτικών ώστε να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου αυτή την ώρα στα Προπύλαια, ενώ παράλληλα έχουν καλεστεί συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα που ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν συνθέτουν την εικόνα μίας πολυάριθμης κινητοποίησης.

«Για τα παιδιά στα Τέμπη... Για τις οικογένειές τους... Και για εμάς..», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει το πανό φοιτητών.

Η οδός Πανεπιστημίου είναι κλειστή και αναμένεται αργότερα οι συγκεντρωμένοι μαθητές και φοιτητές να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν στα Προπύλαια, μαθητές και φοιτητικοί σύλλογοι για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημιού, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να σταματήσει η κυκλοφορία και σε άλλους δρόμους του κέντρου, καθώς οι συγκεντρωμένοι αναμένεται να κάνουν πορεία προς την Βουλή.

Νωρίτερα, περίπου στις 10:20, άγνωστος τηλεφώνησε στην Hellenic Train και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβα στα γραφεία της εταιρείας. Το τηλεφώνημα όμως αποδείχθηκε φάρσα καθώς μετά απο έλεγχο που πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις