Breaking news

Αγνοούμενη 24χρονη στα Τέμπη
A

Συνεχίζονται οι εξελίξεις του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια, τουλάχιστον 40 ανθρώπινων ζωών και δεκάδων τραυματισμένων και εγκλωβισμένων.

Στο γενικό νοσοκομείο Λάρισας προσήλθε και ένας πατέρας ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τις φωτογραφίες της αγνοούμενης φίλης του γιου του.

Η 24χρονη κοπέλα επέβαινε στο τρένο το οποίο συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία και μέχρι στιγμής, θεωρείται αγνοούμενη. 

Η 24χρονη Αναστασία Αδαμίδου η οποία αποφοίτησε πρόσφατα από την οδοντιατρική σχολή του ΑΠΘ, επέβαινε στο τρίτο βαγόνι, ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες.

Αγνοούμενη 24χρονη στα Τέμπη

 

Η ίδια δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τους οικείους της, τα κρίσιμα λεπτά πριν από τη σύγκρουση.

Ο άνδρας κάνει έκκληση για όποιον ήταν μαζί της να ενημερώσει τις Αρχές. Ο ίδιος ανέφερε ότι η 24χρονη κοπέλα, είναι από την Πάφο και πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Οι νεκροί της τραγωδίας ανέρχονται στους 40, που προκλήθηκαν από την τραγική σύγκρουση μεταξύ της επιβατικής αμαξοστοιχίας με 354 επιβάτες και της εμπορικής αμαξοστοιχία που εκτελούσε το αντίθετο δρομολόγιο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις