Breaking news

INTIME NEWS
A

Από το  λιμάνι του Πειραιά, τα πλοία πραγματοποιούν κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από χθες Τετάρτη το βράδυ, ωστόσο δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Ειδικότερα, λόγω των θυελλώδων ανέμων, το απαγορευτικό απόπλου ισχύει και σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στα δρομολόγια από Ραφήνα και Λαύριο.

Κανονικά διεξάγονται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το βράδυ της Τετάρτης από το λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν προγραμματιστεί και κάποια έκτακτα δρομολόγια πλοίων για να μεταφέρουν επιβάτες και εμπορεύματα. Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν τα ταξιδέψουν σήμερα να γνωρίζουν ότι τα μποφόρ που επικρατούν θα προκαλέσουν μια μικρή θαλασσοταραχή.

Υπάρχει η σύσταση σε όσους επιβάτες ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία πριν την αναχώρησή τους για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Υπενθυμίζεται πως από χθες Τετάρτη το πρωί είχε τεθεί απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, αλλά και για τα δρομολόγια πλοίων, Νέα Στύρα–Αγία Μαρίνα και Σαλαμίνα–Νέα Πέραμος, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις