Breaking news

INTIME NEWS
A

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα καθίσει αύριο Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η φερόμενη ως παιδοκτόνος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας σε βάρος του πρώτου της παιδιού, που έχασε την ζωή του τον Ιανουάριο του 2022, δηλητηριασμένο με ισχυρή δόση της επικίνδυνης ουσίας κεταμίνης.

Η δίκη είναι προγραμματισμένη στο Μικτό Ορκωτό της Αθήνας, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα η δίκη να μην ξεκινήσει αύριο, καθώς ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης, λόγω των αυξημένων του επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως στο κατηγορητήριο για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, περιγράφονται στιγμή προς στιγμή όσα πέρασε το κοριτσάκι, τόσο όταν κινδύνεψε να πεθάνει με υπαιτιότητα της μητέρας του, περίπου έναν χρόνο πριν από το θάνατό της όσο και όταν τελικά υπέκυψε από τη θανατηφόρα δόση της ουσίας που φέρεται να της χορήγησε μέσα στο νοσοκομείο, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και η απολογία της κατηγορούμενης  στην Ανακρίτρια για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.