Breaking news

INTIME NEWS
A

Η  34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας επιστρέφει στη φυλακή καθώς δεν θα απολογηθεί σήμερα Τετάρτη.

Η απολογία της αναβλήθηκε επειδή το δικαστικό συμβούλιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, δε θα συνεδριάσει για το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που κατάθεσε νωρίτερα η υπεράσπισή της.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, κ. Αλέξης Κούγιας υπέβαλε αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που χειρίζονται την έρευνα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, καταγγέλλοντας μεροληψία και σημειώνοντας ότι έχει ετοιμάσει απολογητικό υπόμνημα 70 σελίδων για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η 34χρονη οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί και συγκεκριμένα στις 09:00, η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για τους δύο θανάτους των μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ο συνήγορος της κατέθεσε νέο αίτημα εξέτασης μαρτύρων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ιατροδικαστές και επιστήμονες ειδικών γνώσεων, που σημαίνει ότι ενδεχομένως να εξαιρεθεί και της σημερινής απολογίας και να λάβει νέα προθεσμία.

Συγκεκριμένα η κατηγορούμενη όσον αφορά στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, υπόθεση για την οποία ξεκινά δίκη στις 9 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το δικηγόρο της Αλέξη Κούγια, ζητά πριν την απολογία της τα εξής:

  • Να κληθεί και να εξετασθεί σήμερα ή και αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η ιατροδικαστής - πραγματογνώμονας Αθηνών και Πειραιώς Ουρανία Δημακοπούλου
  • Να κληθεί και να εξεταστεί σήμερα ή αύριο, ωστόσο πριν την απολογία της κας κατηγορουμένης, η κα Χαρά Σπηλιοπούλου, καθηγήτρια Ιατροδικαστικής
  • Να κληθεί και να εξεταστεί συμπληρωματικά η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα μετά τις αντιφατικές καταθέσεις της Αντιγόνης Μητσέλου
  • Να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση με όσους αναφέρονται ανωτέρω.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις