Breaking news

Σκάνδαλο της Κιβωτού του Κόσμου
A

Τη μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις για την Κιβωτό του Κόσμου, με την εύρεση σημαντικών στοιχείων για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για την ΜΚΟ και τη δέσμευση των περιουσιών του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας του και δύο ακόμη προσώπων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, που αριθμεί περίπου δέκα σελίδες εντοπίζονται ενδείξεις για την τέλεση σοβαρών αξιόποινων πράξεων για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή, και τουλάχιστον δυο συνεργάτες.

Σε λογαριασμούς και ακίνητα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης των αδικημάτων της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, της υπεξαίρεσης και της απιστίας.

Το ζευγάρι φέρεται να ζούσε με χρήματα της ΜΚΟ, ενώ ταυτόχρονα εμφανίζονται αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο που θεωρούνται ύποπτες, ενώ για αλλά δύο πρόσωπα φέρεται να προέκυψαν «ύποπτα» ποσά.

Το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις