Breaking news

INTIME NEWS
A

Ο πατέρας Αντώνιος θα κάνει μήνυση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κιβωτού του Κόσμου» λόγω της απομάκρυνσης του από το σπίτι του.

Ειδικότερα, ένας από τους συνηγόρους του πατέρα Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους.

Όπως καταγγέλλουν «είναι παράνομη αυτή η πράξη» παρ' ότι είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή του ιερέα και άλλων ατόμων από τις δομές της Κιβωτού. 

Έρευνα της αστυνομίας 

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες  της αστυνομίας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον πάτερ Αντώνιο, τη σύζυγό του καθώς και άλλα στελέχη της ΜΚΟ.

Ενώ, εντός της εβδομάδας αναμένονται νέες καταθέσεις τεσσάρων παιδιών και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

Μια ομάδα στο Facebook που φέρει το όνομα «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μία παιδίατρος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις