Breaking news

maxairi
A

Ενώπιον του Εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκε το απόγευμα η 17χρονη, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές την 22χρονη φίλη της, χθες στο Μαρούσι.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 17χρονης ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία και παρέπεμψε την δικογραφία σε ανακριτή ανηλίκων ενώπιον του οποίου θα οδηγηθεί αύριο.

Η κατηγορούμενη αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της.

To χρονικό του εγκλήματος

Η 17χρονη δράστιδα μαζί με την 22χρονη διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη επισκέφτηκε την 17χρονη στο σπίτι της στο Μαρούσι και το τραγικό συμβάν έγινε μετά από τσακωμό των δύο κοριτσιών.

Η 17χρονη φέρεται να φιλοξενούσε τη φίλη της όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα τους. Λίγη ώρα αργότερα το κορίτσι φέρεται να άρπαξε ένα μαχαίρι με το οποίο κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο λαιμό της 22χρονης που έχασε τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία έπειτα από κλήση του πατέρα της 17χρονης, όταν αντίκρυσε αιμόφυρτη την κοπέλα, αλλά δυστυχώς εκείνη είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά της.

Η 17χρονη πάντως φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις