Breaking news

Κιβωτός: Νέα κατάθεση ανηλίκου για ασέλγεια από ηγετικό στέλεχος
A

Μία νέα κατάθεση από ανήλικο τρόφιμο της Κιβωτού έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας, έπειτα από επίσκεψη του κλιμάκιου Ανηλίκων στη δομή του Βόλου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο ανήλικος από τη δομή του Βόλου, ο οποίος κλήθηκε μυστικά να καταθέσει, κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές της Αθήνας, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής του, προέβη σε ασελγείς πράξεις.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, που κατήγγειλε πρώτος.

Ο 19χρονος είχε αναφέρει για τον ανήλικο, εκτός από τη δική του κακοποίηση και έτσι αναζητήθηκε ο ανήλικος από τις αρμόδιες αρχές. Μόλις τα στελέχη της αστυνομίας τον εντόπισαν ταξίδεψαν από την Αθήνα στον Βόλο, τον βρήκαν και του πήραν κατάθεση υπό άκρα μυστικότητα.

Αυτή είναι η δεύτερη πλέον καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικο και μάλιστα σε βάρος του ίδιου προσώπου της άλλοτε ηγεσίας της Κιβωτού. Σε ό,τι αφορά τους ξυλοδαρμούς στο Βόλο, ως δράστης φέρεται πρόσωπο από τον κύκλο του ιδρυτή της Κιβωτού, πατέρα Αντωνίου.

Το εν λόγω πρόσωπο, όπως και άλλοι στενοί συνεργάτες του π. Αντώνιου, απομακρύνθηκαν με απόφαση της νέας διοίκησης της Κιβωτού.

Με χρήματα της Οργάνωσης αγοράστηκε η μεζονέτα του πατέρα Αντώνιου στη Ραφήνα

Στο στόχαστρο έχουν μπει τραπεζικοί λογαριασμοί και ακίνητα που ανήκουν στο ζεύγος αλλά και στους στενούς συγγενείς τους, με τις κατοικίες σε Ραφήνα και Κολωνό να γίνονται «φύλλο και φτερό».

Όπως έχει προκύψει από τον οικονομικό έλεγχο και όπως αποκαλύπτει το MEGA, η μεζονέτα στη Ραφήνα αγοράστηκε στις 12/11/2007.

Όπως φαίνεται από τα συμβόλαια, που αποκαλύπτει το LIVE NEWS, πρόκειται για κατοικία πρώτου ορόφου 105,580 τ.μ. με θέση στάθμευσης 15 τ.μ. και αντικειμενική αξία 126.159,55 ευρώ.

Η τιμή πώλησής του ήταν 295.000 ευρώ τα οποία, όπως προκύπτει, προέρχονταν από λεφτά της «Κιβωτού».

Αίσθηση προκαλεί πως το ποσό συμφωνήθηκε και πληρώθηκε σε μετρητά πριν την υπογραφή του συμβολαίου και εκτός γραφείου όπως ρητά δήλωσαν στον συμβολαιογράφο οι εμπλεκόμενοι.

Μέχρι και σήμερα, η κατοικία στη Ραφήνα εμφανίζεται ως κύρια κατοικία του πατέρα Αντωνίου και της Σταματίας Γεωργαντή.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις