Breaking news

Κιβωτός του Κόσμου νέες πληροφορίες
A

Ακόμη μία εξωφρενική ανακάλυψη αναφορικά με το σκάνδαλο γύρω από την «Κιβωτό του Κόσμου» έρχεται στην επιφάνεια, καθώς βρέθηκαν 350.000 ευρώ μέσα σε ένα από τα διαμερίσματα της δομής στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα το ποσό των 350.000 ευρώ βρέθηκε κρυμμένο στο σπίτι της πρεσβυτέρας, η οποία έδωσε την εξωφρενική δικαιολογία λέγοντας ότι «Τα είχε για να τα μετρήσει», όταν οι αστυνομικοί ανίχνευσαν τα χρήματα μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News σε λογαριασμούς της Κιβωτού έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ και τα χρήματα αυτά ήταν άμεσα προσβάσιμα από την πρεσβυτέρα, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών. 

Στο αποκορύφωμα της αποκάλυψης έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι πριν μερικές μέρες, η πρεσβυτέρα κατέθεσε, την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κιβωτού του Κόσμου, αδειάζοντας μία θυρίδα της.

Τέλος η Οικονομική Αστυνομία αποφάσισε να δεσμεύσει και να «ανοίξει» τους προσωπικούς λογαριασμούς (με καταθέσεις σχεδόν 300.000 ευρώ) του πατέρα Αντωνίου και της συζύγου του αλλά όχι της ΜΚΟ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις